ULTIMA ORĂ! Primăria Municipiului Focșani aduce lămuriri cetățenilor din Strada Crângului, comuna Vânători

0
5761

 

În presa locală a apărut astăzi o petiție din partea mai multor cetățeni din comuna Vânători, Str. Crângului către Primăria Municipiului Focșani, aceștia solicitând o suplimentare a orarului de transport persoane.
Dincolo de faptul că nimeni nu a cerut un punct de vedere și din partea municipalității focșănene, așa cum ar fi fost normal, considerăm oportun să aducem la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:
1. Traseul la care se face referire în petiție este aprobat de către Consiliul Judetean Vrancea, nu de Primăria Municipiului Focșani, fiind vorba de un traseu județean. În consecință, orice modificare a traseului sau a orarului de transport poate fi făcută doar de către administrația publică județeană.
2. Str. Crângului este un drum comunal ce aparține de comuna Vânători, dar a fost dat în administrare pentru reabilitare către Consiliul Județean Vrancea. Lucrările de reabilitare vor fi efectuate după introducerea coloanelor de apă și canalizare.
3. Primăria Municipiului Focșani a înființat Asociația Metropolitan Trans care cuprinde Municipiul Focşani și comunele Goleşti, Câmpineanca, Vânători, Răstoaca, Milcovul și Gologanu, principalul scop fiind atragerea de fonduri europene pentru modernizarea parcului auto aferent transportului public de călători, dar și modernizarea anumitor artere de circulaţie pe care aceste mijloace de transport în comun îşi desfăşoară activitatea. Practic, prin această asociație vom putea să oferim servicii de calitate atât focșănenilor cât şi tuturor cetăţenilor care locuiesc în comunele din imediata vecinătate a municipiului nostru.

Primar
Cristi Valentin Misăilă

Sursa foto: Primăria municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here