FOTO: Fotbal copii – ”Covaci Junior Panciu” a jucat finala Cupei Inizio la 7 ani!

0
356

Marian Covaci, fost fotbalist talentat și valoros al Vrancei, acum antrenor de copii arată, ca și alți colegi de generație, că nu au trecut degeaba prin fotbal. Au ales să transmită copiilor ce au învățat în anii petrecuți pe teren iar rezultatele arată că reușesc în ceea ce fac! Clubul lui Marian, ”Covaci Junior Panciu” grupa de copii născuți în 2012, a participat sâmbătă, 9 noiembrie, la Cupa Inizio, la Focșani unde a jucat finala în compania Luceafărului Galați. Gălățenii au câștigat cu 4-3, dar asta nu l-a oprit pe antrenor să afirme că are ”o grupă de senzație”. Ceea ce este un fel de promisiune că vor mai veni rezultate foarte bune la competițiile următoare.

Grupa 2012 este alcătuită din Leonard Alexe, Alin Zbîrciog, David Botezatu, Christian Ancuța, Gabriel Zorilă, Edi Bandrabur, Denis Graur, Claudiu Robu, Sebi Călin, Ștefan Vidrașcu, Theodor Voicu, Vlăduț Bernovici, David Bocu, David Călin, Doru Ciuraru, Alex Șerbu, Alin Ciubotaru, Augustin Hulpoi, Tudor Dragoman, Alex Năstase.

”Sunt mândru de acești copii minunați și le mulțumesc părinților pentru încredere și susținere. Doresc să le mai mulțumesc pentru susținere managerului AutoVip, Valentin Manolescu și primarului Panciului, Iulian Nica”, mi-a mai spus Marian Covaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here