Viorica Dăncilă: Am votat pentru o Românie a bunăstării și a drepturilor garantate

0
68

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat ieri că a votat pentru „o Românie a bunăstării şi a drepturilor garantate”. „Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură şi demnă, în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, am votat împotriva austerităţii, am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile preşedintelui României”, a declarat, duminică, Dăncilă, după ce a votat la o secţie de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”.

Ea a precizat că a venit să voteze la prima oră pentru că este obişnuită să lucreze de dimineaţa. „Sunt obişnuită să lucrez de la prima oră, aşa am lucrat şi când am fost prim-ministru, deci este şi un îndemn pentru fiecare român, pentru ca toţi românii să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru copiii şi nepoţii noştri, dar şi pentru ceilalţi români care trebuie să rămână în ţara lor şi să aibă un trai mai bun. Eu cred mult în poporul român, cred mult în români”, a adăugat Viorica Dăncilă. Ea a fost la vot împreună cu soţul său, Cristinel Dăncilă, şi cu vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu.

Dăncilă a fost aşteptată la ieşirea din secţia de votare de zeci de simpatizanţi care i-au urat succes.

Fostul ministru social-democrat al Agriculturii, Petre Daea, a declarat că a votat cu „gând bun şi sănătos pentru ţară” şi pentru „echilibru, linişte şi o situaţie mai bună”. „Am votat cu gând bun şi sănătos pentru ţară, cu un gând pentru echilibru, pentru linişte, pentru o situaţie mai bună, pentru apropierea pe care o am faţă de fermieri, pentru succesul lor, pentru toată ţara, pentru România”, a declarat Petre Daea, duminică, după ce a introdus în urnă buletinul de vot la o secţie de la Colegiul Naţional „Sfântu Sava”.

Fostul ministru PSD al Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că a oferit un vot pentru bunăstarea românilor şi pentru ca toţii cetăţenii ţării să simtă în siguranţă. „Am votat pentru bunăstarea românilor, pentru ca românii să se simtă în siguranţă în ţara lor. A fost pentru ca România să fie o ţară europeană, dar a fost şi un vot pentru ca tot ce românii au dobândit până acum să nu se risipească. Votul meu a fost dedicat viitorului României”, a spus Sorina Pintea, care a fost însoţită de familie la secţia de votare.

Europarlamentarul Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa, a declarat, duminică, la Târgovişte, că a votat cu inima, „pentru viitorul fiecăruia dintre noi”. „Am votat cu inima, pentru viitorul fiecăruia dintre noi, pentru viitorul copiilor şi nepoţilor noştri, am votat pentru candidatul la preşedinţie care a demonstrat până acum prin fapte că drepturile noastre sunt apărate şi care a promovat în permanenţă bunăstarea. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Rovana Plumb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here