Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, finală la dublu și sfert de finală la simplu la Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, în Spania!

0
164

Maria Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007 a încheiat săptămîna trecută jucând finala probei de dublu a turneului U 16 de categoria a 2-a ”Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy” de la Palmanova, Calvia, în Spania. Până în finală, Maria Ciubotaru, în pereche cu Floriana Popovici, a trecut cu 6-3, 6-2 de Ema Kovacevici, din Belgia/Oliwia Orlinska, din Polonia, cu 1-0, retragere de Alice Battesti/Georgia Kalamari din Franța, cu 6-4, 6-0 de Gloria Alogo Piuqeras/Sara Dols din Spania. În ultimul act al probei, cele două fete din România au fost întrecute cu 6-2, 2-6, 10-5 de Ninova Miroslavova, din Estonia/ Isabella Righi, din Italia.

În proba de simplu, Maria a trecut în primele două tururi cu 6-3, 4-6, 6-2 de Sierra Ramos, din Spania și cu 3-6, 6-3, 6-0, cu Alice Battesti din Franța iar în sferturile de finală a fost depășită cu 7-5, 6-4 de Sara Dols din Spania.

Cu puțin timp înainte de Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, începând cu 27 octombrie, Maria Ciubotaru participase la turneul U 16 de categoria 1 de la Sanxenxo (Pontevedra), tot în Spania, unde a trecut de primul tur și la simplu și la dublu, iar în iulie acest an a concurat cu rezultate bune și foarte bune la Campionatul European U 14, în Cehia, la Dema Cup, la Sofia, și a reprezentat România la Zona A G 14 2019 a European Summer Cups.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here