Bărbat ÎNJUNGHIAT la Nereju, principalul suspect a fost ARESTAT

0
1243
Angry soccer fans of two rival teams fighting in sports bar

Un bărbat de 57 de ani din comuna Nereju a fost arestat preventiv sâmbătă sub acuzaţia de tentativă la omor. Bărbatul a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat un consătean, iar leziunile provocate acestuia i-au pus viaţa în pericol. S-a întâmplat vineri seara, pe stradă, în zona unui magazin din localitate.

Inculpatul a fost reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă, după audieri, iar sâmbătă a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă şi a primit mandat pentru 30 de zile. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi în consecinţă: Dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D (…) Toader – pentru 30 zile de la 09.11.2019 până la 08.12.2019. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Pronunţată în camera de consiliu astăzi 09.11.2019”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Din anchetă a rezultat că in seara zilei de vineri, în jurul orei 18.30, persoana vătămată se afla la un bar din localitate unde consuma alcool. În acelaşi loc se aflau şi fiul vitreg al inculpatului, dar şi un nepot al acestuia. Pentru că persoana vătămată era băută bine, proprietarul barului a refuzat să-i mai vândă alcool, situaţie care a deranjat-o pe aceasta şi a început să facă scandal. De supărare, victima s-a şi dezbrăcat de o parte din hainele cu care era îmbrăcată şi a rămas la bustul gol. În momentul în care i-a văzut pe fiul vitreg şi pe nepotul inculpatului, victima a început să le adreseze acestora injurii şi să le spună că nu îi este frică de ei.

În timp ce victima făcea scandal, în stradă şi-a făcut apariţia şi inculpatul care locuieşte aproape de barul cu pricina. Acesta avea asupra sa un cuţit pe care nu îl purta la vedere, ci pe sub haine. Inculpatul a început să se certe cu persoana vătămată, spunându-i acesteia din urmă că “o va face el”, după care şi-a ridicat hainele şi a scos de la pantaloni cuţitul şi s-a îndreptat către persoana vătămată cu intenţia de a o lovi. În timp ce inculpatul se îndrepta către persoana vătămată cu cuţitul, victima discuta cu fiul vitreg şi nepotul inculpatului. Un martor a încercat să-l oprească pe inculpat dar nu a reuşit, iar acesta din urmă l-a înjurat. Între timp, partea vătămată a văzut că inculpatul are asupra lui un cuţit aşa că a rupt şi el o scândură dintr-un gard, cu intenţia de a-l lovi dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că inculpatul s-a ferit, iar victima a fost înjunghiată în abdomen. După incident, persoana vătămată a vrut să plece de la faţa locului dar la scurt timp s-a prăbuşit la pământ inconştientă. În acel moment martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţia şi ambulanţa. Astfel, victima a ajuns la spital unde medicii au constatat că i-a fost pusă viaţa în pericol, iar inculpatul la sediul Parchetului pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here