GALERIE FOTO: Fotbal – Joc foarte bun, victorie categorică!

0
336

CSM Focșani 2007 – ACS Suporter Club Oțelul Galați 4-0 (2-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Paizan, Munteanu, Panaite, Stoica – Lupu, Pădineanu (88 Salaoru), Munteanu, Manu (72 Mihai) – Jurj (64 Predoiu), Ciprian Petre (83 Lăudatu).

Oțelul Galați: Ursu – Stoian, Puțanu, Ghiocel, Pop – Bordeianu (46 Cireș), Crihană, Farcaș (Drăgan), Grădinaru (84 Grădinaru) – Matei, Cîrjan (68 Țicămucă).

Echipa de fotbal a Focșaniului a reușit, vineri, pe stadionul Milcovul un joc foarte bun în ansamblu, cu o primă repriză a cărei calitate a fost peste tot ce a arătat în ultimii ani! Și-a supus adversara – o echipă valoroasă a primei serii a Ligii a III-a, unei presiuni continue, a jucat pe trasee limpezi, a urcat mereu cu mingea până la finalizarea încheiată cu șuturi pe sau spre poartă. A și marcat de patru ori, de alte două ori mingea a șters barele porții lui Ursu și a mai ratat o serie de ocazii clare! CSM Focșani a avut, vineri, 8 noiembrie, o față pe care iubitorii fotbalului din Focșani și-ar dori să o vadă mereu! Oțelul a venit la Focșani să joace un fotbal bun, poate să-și ia revanșa pentru eliminarea din Cupă, dar nu a putut mai mult într-un meci cu o grupare a gazdelor în remarcabilă revenire de formă!

Prima ocazie de gol a venit în chiar primul minut când mingea trimisă de la corner de focșăneni a trecut puțin peste transversala porții unui Ursu rămas fără reacție. Un minut mai târziu Lupu a reluat fără forță, cu capul, mingea centrată de Ciprian Petre, apoi Paizan a centrat de pe dreapta, dar Manu doar a șters mingea. În minutul 7, a venit golul anunțat de ocaziile de până atunci: Ciprian Petre i-a trimis lui Manu care a șutat cu stângul la colțul lung peste Ursu. S-a făcut 1-0! Ocaziile de gol au continuat să curgă la poarta gălățenilor care au scăpat la șuturile lui Petre – minutul 9, Adăscăliței – minutul 18, Jurj – minutul 22. În minutul 24, Petre a centrat iar Jurj a reluat impecabil în gol pentru 2-0! Au fost aproape de gol până la pauză Jurj, în minutul 34 și Lupu, în minutul 41.

La începutul reprizei a doua, s-a făcut 3-0: Stoica a pătruns pe stânga, a centrat, iar Lupu a reluat spectaculos, cu capul din plonjon, de la firul ierbii! S-au complicat și au ratat golul ce părea inevitabil Petre în minutul 55 și Manu, două minute mai târziu. În minutul 61, Jurj a intrat pe stânga și a marcat pentru 4-0. Alin Chița a început schimbările, dar calitatea jocului echipei sale a continuat să fie bună, să producă, adică, situații de gol la poarta Oțelului. Scorul a rămas cel stabilit în minutul 61. Un 4-0 care nu a fost întâlnit de multe ori pe Milcovul de când echipa a revenit în Liga a III-a!

La meci a asistat și primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here