ULTIMA ORĂ! Conform exit-poll-ului Antena 3, Iohannis și Dăncilă intră în turul 2

0
1095

La închiderea urnelor, un număr de 143 228 persoane au votat, adică 45,98% din totalul de 311 468 de persoane înscrise pe listele de vot în județul Vrancea

Conform unui sondaj exit-poll realizat până la ora 19:30 la nivel național, la ieșirea de la vot doar a cetățenilor români din interiorul granițelor țării, (deci nu include rezultate de vot exprimate în diaspora), candidații care vor merge în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019 sunt Klaus Iohannis cu 39% și Viorica Dăncilă cu 22,5%. Conform exit poll-ului difuzat de Antena 3, Dan Barna a obținut 16,4%, iar Mircea Diaconu – 7,9%.

„Acest vot ne onorează și ne responsabilizează”, a precizat candidatul PSD, Viorica Dăncilă. Ea a atras atenția reprezentanților PSD să fie atenți la numărarea buletinelor de vot. „Mulțumesc celor care au votat cu inima. Vom veni în fața românilor cu ceea ce am realizat, cât și cu ce vrem să facem când vom câștiga alegerile prezidențiale. Lupta noastră va fi, ca și până acum, pentru români, pentru România, pentru demnitate. Sperăm ca votul dat astăzi să se multiplice în turul doi”, a mai spus Dăncilă. „Nu cred că votul din diaspora va răsturna rezultatele anunțate. Mă bucur că s-a votat masiv în diaspora și au fost trei zile de vot datorită guvernului pe care l-am condus”, a adăugat candidatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here