Primăria Focșani invită toți producătorii locali și agenții economici interesați să participe la Târgul de Crăciun

0
979

Târgul de Crăciun din Piața Unirii va oferi focșănenilor produse tradiționale, în special cele specifice sezonului de iarnă. Primăria Focșani îi invită pe toți producătorii locali și agenții economici interesați să participe la Târgul de Crăciun. Acesta va fi organizat în perioada 6 decembrie – 7 ianuarie 2019. Perioada Sărbătorilor de Iarnă este poate cea mai așteptată din an, atât de cei mici cât și de cei mari, care își doresc să se bucure din plin de magia acestor zile de neuitat. Pentru a marca în mod festiv aceste sărbători, Primăria Municipiului Focșani își propune să organizeze Târgul de Crăciun de la Focșani – ediția 2019. În acest sens, ne adresăm în mod public tuturor producătorilor locali și agenților economici interesați, pe care îi invităm să participe la acest eveniment plin de surprize și noutăți. Locația aleasă este Piața Unirii din centrul orașului, perioada în care va avea loc fiind 6 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, arată reprezentanții Primăriei Focșani.

Cererile viitorilor expozanți vor fi depuse la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, la sediul instituției din Str. Mărășești nr. 76, pe adresa de mail – dirservpubfs@yahoo.com sau la numărul de fax – 0237.225.618. Alte detalii legate de modalitatea de închiriere și de tarife pot fi obținute de toți cei interesați la numărul de telefon 0729.621.909.

Pe de altă parte, Primăria Focșani propune desfășurarea unui concurs public privind pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă de către operatorii economici din Focșani. Pentru a-i stimula pe oamenii de afaceri să participe la concurs, municipalitatea oferă premii pe măsură: participanții clasați pe locurile I, II și III vor fi scutiți de plata impozitului aferent plătirii pentru anul ulterior, fiecare în proporție de scorul pe care îl obține, dar nu mai mult de 10 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here