Mamă la 12 ani, concubinul trimis în judecată pentru act sexual cu un minor

0
596

Iubirea pentru o fată l-a trimis pe un tânăr de 20 de ani în fața instanței de judecată. Nu s-ar fi întâmplat acest lucru dacă fata cu care inculpatul a avut și încă mai are o relație nu ar fi avut la momentul începerii acesteia, doar 12 ani.

Inculpatul este din comuna Slobozia Bradului și a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada august-septembrie 2017, inculpatul a întreținut relații sexuale cu concubina sa minoră, iar în urma acestora fata a rămas însărcinată, dând naștere unui copil în cursul anului 2018. Sesizarea a fost făcută de reprezentanții unității spitalicești la care a născut fata, ca urmare a vârstei pe care aceasta o avea la momentul aducerii pe lume a unui copil.

Alături de tânăr, procurorii i-au trimis în judecată și pe părinții acestuia deoarece au înlesnit relația celor doi, știind că fata avea 12 ani. Copiii au locuit în casa lor. Părinții au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de act sexual cu un minor.

Cazurile de acest gen sunt frecvente la Slobozia Bradului, iar sesizările vin, de cele mai multe ori de la reprezentanții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unitate medicală în care copilele ajung atunci când le vine sorocul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here