GALERIE FOTO: Handbal juniori 1 – Victorie obținută cu lejeritate de focșăneni!

0
73

CSS Focșani – LPS Roman 36-21 (18-7)

Echipa CSS Focșani: Nichițelea, Iorga – 7 goluri, Șeitan, Marius Duțulescu – 2, Bărbunțoiu, Postelnicu, Gheorghiță – 7, Eduard Duțulescu – 7, Bîrlă – 1, Istrate, Bardan, Mijalkovic – 1, Pușcașu – 2, Boghian – 8, Cabalortă, Burcezan – 4.

Juniorii 1 ai CSS Focșani au jucat în Sala Polivalentă ieri, 7 noiembrie cu LPS Roman în fața căreia s-au impus cu 36 -21, după ce la pauză conduceau cu 18-7. Jocul a fost pentru focșăneni ca un antrenament cu public antrenorul emerit Lucian Tucan având posibilitatea să trimită în teren și jucători care au evoluat foarte puțin în actuala ediție de campionat. Chiar și în aceste condiții, diferența de scor a crescut constant pentru ca, după 30 de minute, să fie fixată la 11 goluri. În partea a doua a întâlnirii, oaspeții au reușit să reziste mai bine în apărare și să valorifice mai bine talia și masivitatea unor jucători iar ecartul a crescut mai puțin decât era de așteptat. Scorul reprizei a fost de 18-14, dar gazdele nu au forțat. Mai mult, și-au permis unele lejerități în defensivă și ratări la finalizare. Una peste alta, echipa gazdă a arătat poftă de gol a etalat un handbal frumos cu care poate atrage mai mulți spectatori în tribunele Polivalentei.

Următorul meci al juniorilor 1 ai CSS Focșani va fi tot pe teren propriu, vineri, 9 noiembrie, de la ora 13:00, în compania CSS Galați, echipă cu doar două victorii în opt etape, dar datorită îndeplinirii condițiilor de talie, cu același număr de puncte ca și formația focșăneană care are cinci partide câștigate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here