FOTO: Consiliul Județean al Elevilor Vrancea are o nouă conducere

0
705

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a găzduit marți adunarea generală a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, în cadrul căreia s-au desfășurat alegerile pentru stabilirea noii componențe a Biroului Executiv. În urma alegerilor, cei care vor reprezenta elevii la nivel județean, în mandatul 2019-2020, sunt Ana Mocanu președinte, Eduard Gavrilă vicepreședinte și Elena Cârneleagă secretar. „Îi felicităm pe noii reprezentanți ai structurii și le urăm un mandat productiv, în care vor reprezenta nevoile și drepturile elevilor vrânceni și, de asemenea, vor implementa demersuri cu scopul de a îmbunătăți mediul educațional“, a transmis echipa tinerilor ce reprezintă elevii la nivel de județ.

Cei care și-au depus candidatura au avut de respectat și îndeplinit câteva condiții precum să fie în an terminal de studiu al ciclului liceal; să nu prezinte situații de repetenție în anii precedenți; să aibă o experiență de minimum 6 luni în Biroul Executiv al mandatului precedent / să fie președintele unui consiliu școlar al elevilor / să aibă delegație din partea liceului din care face parte (vot de încredere).

Andreea Păun, fost președinte al CJE Vrancea, actual vicepreședinte la Consiliul Național al Elevilor, a predat ștafeta elevei Ana Mocanu, de care este sigură că se va descurca în noua funcție și dorește ca mandatul colegilor și prietenilor ei să fie plin de spor și motivație. „Nu mă pot lăuda că aș fi alergat vreun maraton, dar dacă ar fi să descriu experiența ultimului an, aș rezuma-o simplu astfel: un maraton al emoțiilor. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea mi-a oferit mai mult decât mi-aș fi închipuit vreo secundă atunci când, timidă, îmi depuneam dosarul de candidatură pentru funcția de secretar CȘE. De la experiențe care m-au învățat tot felul de lucruri până la oameni alături de care am adunat în bagajul inimii mele cele mai faine amintiri, pe toate le-am strâns ușor, ușor de-a lungul acestui mandat. Recunoștința pe care o simt astăzi față de această structură este indescriptibilă, iar bucuria că anii mei de liceu s-au învârtit în jurul ei este nemăsurabilă. Persoana care acum va deveni un mic motoraș al unui mecanism complex, cu multe rotițe este draga mea Ana, pe a cărei umeri plutește o responsabilitate mare, dar promit eu că va merita și va fi fain. Mă mândresc cu ea, mă mândresc cu toți și îmi doresc ca mandatul lor să fie plin de spor și motivație!“, a scris Andreea Păun pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here