Judo – Memorialul ”Aurel Cîmpeanu”, ediția a 17-a, la Polivalentă!

0
147

Concursul internațional dedicat unuia dintre marii antrenori – și promotori – ai judoului în Vrancea va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 9:00 și 17:30

Ediția din acest an – a 17-a – a turneului internațional de judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu” va avea loc la Focșani, în sala Polivalentă începând cu ora 9:00. Competiția va fi organizată de Asociația Județeană de Judo Vrancea în colaborare cu Asociația de Securitate, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cu susținere financiară din partea Primăriei Focșani prin CSM Focșani 2007 și cu sprijinul LPS Focșani și Clubului Sportiv Unirea Focșani.

Deoarece Sala Polivalentă va fi sediu al unor secții de votare a doua zi, și va trebui pusă la dispoziția organizatorilor alegerilor încă de sâmbătă seara, competiția se va încheia mai devreme decât în alte ediții, adică în jurul orei 17:30.

La Memorialul ”Aurel Cîmpeanu” se vor întrece, judoka de la categoriile U 15 și U 18, băieți și fete.

Ca și alte ediții, organizatorii au reușit să aibă ca invitat un sportiv mare personalitate a judoului mondial. ”După îndelungi negocieri, astăzi vă anunțăm că în weekend îl avem oaspete în Focșani pe FABIO BASILE din Italia, medaliat cu aur/campion olimpic la Rio 2016, categoria 66 kg”, mi-a comunicat, luni seara președintele Asociației pentru Securitate, Marius Ulmeteanu, de ani de zile sufletul Memorialului ”Aurel Cîmpeanu”!

Pentru doritorii să vadă la lucru sportivi de valoare din mai multe țări, dar și pe campionul olimpic Fabio Basile, intrarea în sala Polivalentă este liberă, organizatorii adresându-le și prin intermediul Monitorului de Vrancea invitația de a veni în Sala Polivalentă în ziua de 9 noiembrie la un spectacol sportiv de talie internațională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here