„Doamnele muzicii românești” la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”

0
69

Vă aşteptăm la concertul din 8 noiembrie 2019, ora 18:30 – Doamnele muzicii româneşti, unde doi dintre cei mai activi și valoroși tineri muzicieni români, violonista DIANA JIPA şi pianistul ŞTEFAN DONIGA, vor susține un recital în cadrul proiectului cultural care le aparține.

Proiectul este consacrat celebrării importanței și valorii prezenței feminine în evoluția culturii românești, o prezență care, prin remarcabile personalități – creatoare de act cultural, artiste, compozitoare, oameni de știință, sportive inegalabile – a dăruit istoriei noastre modele profesionale, artistice și umane de excepție. Numărăm stările de bine și zilele senine în suflet, alături de momente memorabile în sala de concerte.

Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” are o ofertă de toamnă în continuarea bunei practici a activităţilor dedicate comunităţii.

Odată cu achiziţionarea biletelor pentru Recitalul extraordinar de tango argentininian din 30 octombrie 2019, iubitorii de muzică valoroasă au primit invitaţii gratuite de la casieria noastră, la concertul din 8 noiembrie 2019 – Doamnele muzicii româneşti.

Îi aşteptăm în continuare şi pe ceilalţi iubitori ai muzicii de calitate să vină la acest minunat spectacol de toamnă.

Informaţii la Agenția de bilete a Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia” sau la telefon 0783.07.01.08.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here