Campanie naţională “Avantaj dublu” de prevenţie a cancerului la sân şi a bolilor de tiroidă

0
1634

Gral Medical desfășoară în perioada 21 octombrie 2019- 30 noiembrie 2019, campania națională “Avantaj Dublu” în cadrul căreia se desfășoară concomitent, 2 programe de screening anual cu tradiție: screening cancer de sân și screening afecțiuni tiroidă. Programul face parte dintr-un sistem de prevenție inițiat de Gral Medical și rețeaua de centre OncoFort începând cu anul 2007, în cadrul căruia foarte mulți oameni au fost depistați precoce cu cancer la sân, disfuncții tiroidiene și cancer de tiroidă, iar tratamentul efectuat a fost mult mai eficient.

În cadrul campaniei “Avantaj Dublu” fiecare pacient poate beneficia, în 8 județe din țară, de reducere 50% la pachetul de screening la care se adaugă 20% reducere pentru orice investigație suplimentară recomandată de medic. Pentru monitorizarea cancerului la sân se oferă ecografie mamară la jumătate de preț, iar pentru afecțiunile tiroidiene, pachetul cuprinde analize medicale dedicate la doar 67 de lei.

Gral Medical a unit 2 mari campanii într-una singură, astfel încât pacienții să poată efectua, împreună sau separat, cele 2 pachete de screening. Aceasta a fost una dintre solicitările pacienților din campaniile anterioare, astfel încât să se evite drumurile repetate la medic.

Cancerul mamar (cancerul la sân) se află pe primul loc în topul cancerelor la femei, în creștere cu 15% în ultimii ani, cu un trend alarmant în rândul femeilor tinere.

Disfuncția tiroidiană este diagnosticată din ce în ce mai mult în rândul populației, deoarece tiroida este un organ de echilibru în organism, iar orice dereglare sub forma hipotiroidiei sau hipertiroidiei afectează viața de zi cu zi, iar în cazuri mai grave debutează cu unul dintre cele 3 tipuri de cancer de tiroidă: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular și cancer tiroidian nediferențiat.

Foarte important este faptul ca investigațiile de control trebuie efectuate anual, analizele medicale monitorizate în dinamică de către medicul specialist, iar dacă rezultatele sunt în parametri normali, dar reapar secvențial simptome, se impune o perioadă de expectativă vigilentă (supraveghere fără inițierea unui tratament).

Campania se desfășoară în perioada 21 octombrie-30 noiembrie 2019 în 8 orașe din țară (București, Ploiești, Focșani, Bacău, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată si după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări și consiliere online puteți obține pe https://www.gralmedical.ro/ sau direct la call center: 021-323.00.00 (*GRAL),Clinica OncoFort Focşani: 0311 000 201

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here