ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Premierul Viorica Dăncilă efectuează duminică o vizită în județul Vrancea

0
4091

Premierul Viorica Dăncilă efectuează duminică o vizită în județul Vrancea. Prima oprire a premierului a avut loc la Târgul din localitatea Dumbrăveni, unde Viorica Dăncilă a fost așteptată cu pâine și sare de autoritățile locale. Alături de aceasta s-au aflat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și mai mulți primari ai localităților din zonă.

Premierul Dăncilă împreună cu Marian Oprișan au mers în târg unde au vorbit cu oamenii. Majoritatea s-au arătat nemulțumiți de disputa existentă pe scena politică și i-au cerut premierului să nu renunțe. “Noi nu vrem să ne taie ăștia a lui Boc pensile și salariile. Vrem să vă bateți pentru noi, pentru oamenii simpli care se luptă cu tot felul de greutăți”, i-a cerut o femeie premierului Viorica Dăncilă.

Premierul a mers la una dintre tarabele la care se vindeau legume și a cumpărat câteva kilograme de roșii. Aceasta i-a spus vânzătoarei că nu va renunța la programele de susținere a fermierilor.

Viorica Dăncilă a făcut referire chiar la programul „tomata” care acordă subvenții pentru cultivarea roșiilor în solarii. Șeful executivului a amintit că actualul guvern are în derulare mai multe programe de refacere a infrastructurii în agricultură, dând ca exemplu că la nivelul județului Vrancea se află în derulare procedura de reluare a lucrărilor la Canalul Siret Bărăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here