GALERIE FOTO: „Festivalul toamnei”, la Școala „Ștefan cel Mare” Focșani

0
406

FESTIVALUL TOAMNEI, proiect al Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Focșani, la prima ediție

Joi, 26 octombrie 2019, a avut loc prima ediție a FESTIVALULUI TOAMNEI, proiect județean inițiat de Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” Focșani. Acesta este un festival concurs din domeniul ecologiei și al protecției mediului, avându-i ca parteneri pe Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Palatul Copiilor Focșani, Biblioteca Județeană Vrancea și numeroase școli de prestigiu din municipiu și își propune să aducă în atenția școlarilor mici dragostea de natură, de patrie, să-i responsabilizeze în protejarea mediului, transformând aceste lucruri într-un prilej de bucurie și de sărbătoare pentru ei și pentru orașul Focșani.

Într-un cadru deosebit și onorant, Sala Balada, în emoțiile celor mici și celor mari, s-au desfășurat cele două secțiuni ale festivalului. Prima secțiune, PARADA COSTUMELOR ECO, s-a adresat școlarilor mici din clasele pregătitoare, clasa I și clasa a II-a și a presupus confecționarea unui costum în culorile toamnei din materiale ecologice, iar cea de-a doua secțiune, CREAȚII ALE ELEVILOR, le-a propus școlarilor din clasele a III-a și a IV-a să realizeze un mic text în proză sau în versuri cu tema ,,Toamna copilăriei mele”.

Echipa de proiect, compusă din prof. Minodora Gheorghe, prof. Corina Roșu, prof. Stănica Dragu, prof. Tanța Vasilică, prof. Ionela Tudose, prof. Adina Toma, prof. Bianca Stănculețu, prof. Gina Călugăru și prof. Alina Coman, dorește să mulțumească, pe această cale, tuturor participanților, peste 30 de cadre didactice, dar și celor 90 de elevi competitori și părinților acestora.

De asemenea, mulțumim partenerilor noștri: Inspectoratul Școlar Vrancea, reprezentat de dl inspector general Dorin Cristea, de dna inspector pentru învățământ primar Gabriela Oloeriu și de dna inspector pentru educație permanentă și activități extrașcolare Mihaela Simion, Sindicatul Liber din Învățământ Vrancea, reprezentat de dl președinte Constantin Ionescu, Palatul Copiilor Focșani, reprezentat de dna director Didina Mocanu, Ansamblul Folcloric ,,Țara Vrancei” Focșani, reprezentat de dna Maria Murgoci, dar și conducerii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Focșani, reprezentată de dnele director Paula Sîrbu și Doinița Ungureanu și de dna consilier educativ Petruța Bălan.

Mulțumiri speciale se adresează sponsorilor acestei ediții: Asociația ”Investiții prezente- realizări viitoare”, asociație a părinților elevilor Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Focșani, Asociația educatoarelor- filiala Vrancea, Sindicatul Liber din Învățământ Vrancea, After-school Kid`s Heaven, Ansamblul Folcloric ,,Țara Vrancei” Focșani și Foto Rãduc.

Ne simțim onorați de o prezențã într-un numãr atât de mare, de calitatea costumelor și a creațiilor literare și ne dorim sã fi stabilit o tradiție anualã, aceea de a sãrbãtori natura, cooperarea, dar și de a ridica problema importanței reciclãrii la …FESTIVALUL TOAMNEI!

Comunicat de presã

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here