Scrisoare pentru mutarea sediului ISU Vrancea din cauza poluării fonice!

0
2200

Peste o sută de focșăneni din zona străzilor Popa Șapcă, George Coșbuc, Ghinea Dorinel, Gheorghe Magheru, Dornișoarei au reclamat la Primărie lipsa locurilor de parcare și au cerut mutarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență din cauza zgomotului făcut de mașinile care pleacă în intervenții.

Primarul Cristi Misăilă a spus, ieri, că lucrările de investiții realizate în municipiu nu îi mulțumesc pe toți cetățenii. Edilul a dat exemplul unei scrisori semnate de 107 focșăneni care au reclamat dispariția locurilor de parcare prin amenajarea trotuarelor dar și zgomotul făcut de mașinile pompierilor, de ambulanțele SMURD care pleacă la intervenții. Oamenii au cerut mutarea ISU din cauza poluării fonice. „Faptul că s-a realizat o lucrare, s-au făcut spații verzi, au fost amenajate trotuare, nu mulțumește pe toată lumea”, a spus primarul Misăilă, care a arătat că lista nemulțumiților ar fi mai scurtă, multe persoane neștiind pe ce își pun semnătura.

Lucrările de amenajare a străzilor din centrul municipiului fac parte din proiectul „Obiectivul de investiții – Refacere infrastructură străzi: Popa Șapcă, George Coșbuc, Ghinea Dorinel, Gheorghe Magheru, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei și Teiului”, finanțat prin PNDL, cu o valoare de aproximativ 3 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here