GALERIE FOTO: „Tinerii între teorie și practică”

0
139

În cadrul proiectului de tineret „Tinerii între teorie și practică” organizat de Centrul de Tineret Focșani, în data de 19 octombrie 2019 a avut loc Forumul tinerilor cu tema Părerea ta contează!

Prin această activitate ne-am propus identificarea nevoilor și intereselor tinerilor, în vederea dezvoltării unor proiecte și activități viitoare, specifice lor, în scopul facilitării dezvoltării personale și sociale a tinerei generații. În acest sens, am invitat sa fie alături de noi, în mijlocul tinerilor, pe domnul Gabi Nedelcu – life and executive coach, președintele Asociației Centrului de Voluntariat Vrancea.

La proiect au participat 24 de tineri de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Focșani, Odobești și Dumbrăveni, coordonați de doamnele Mihaela Paraschivescu și Mihaela Lovin, fiind insoțiți și de doamnele Mihaela Grigoraș, Ilinca Rusu, Luminița Crăciun, Gherghe Paulina și Munteanu Maria.

La finalul activității, tinerii au primit diplome oferite de Centrul de Tineret Focșani -Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea,

Mulțumim tinerilor participanți, coordonatorilor din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea, precum și domnului Gabi Nedelcu pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect.

Comunicat de presă proiect de şi pentru tineret organizat de Centrul de Tineret Focşani

DIRECTOR EXECUTIV, Daniel Gongu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here