GALERIE FOTO: Transport gratuit la meciul România-Norvegia pentru 118 copii odobeşteni

0
531

118 copii din Odobești şi 12 însoţitori au mers la București cu trei autocare, la meciul România-Norvegia, care s-a disputat pe Arena Națională. Primăria Odobești le-a asigurat biletele la meci, transportul, apă, dulciuri și batoane hidratante. Elevii, cu vârsta de până la 14 ani, de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobeşti și ACS Odobești, au plecat marţi după-amiază spre Arena Națională pentru a susţine echipa națională a României. Nu toate primăriile din judeţ au asigurat transportul copiilor, unii elevi plătind pentru transport în jur de 60 de lei.
Terenul a fost suspendat de UEFA pentru spectatori, iar regulamentul prevede în astfel de cazuri ca doar copiii care au vârsta de 10 ani împliniți şi până la 14 ani, să aibă acces pe stadion însoțiți de un adult la un grup de 10 copii. Excursia a avut loc în baza parteneriatului încheiat de Primăria Odobeşti cu
președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu şi directorul Liceului Teoretic Odobeşti, profesorul Nelu Taman. Accesul pe stadion s-a făcut în baza tabelului cu CNP-ul şi numele copiilor, vizat de Federația Română de Fotbal, în sectorul şi la locurile repartizate. Copiii care au mers la meci au fost foarte încântaţi de această experienţă, iar unii, care au rămas acasă, au fost extrem de dezamăgiţi că nu au putut să participe, mai ales că au împlinit 14 ani cu câteva zile înainte de meci.

Profesor Ema Dragomir – Liceul Teoretic Odobeşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here