Handbal, Liga Națională – Înfrângere la ultima clasată!

0
139

CSM Reșița – CSM Focșani 2007 25-24 (12-14)!

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Pătru – 1, Cozorici, Popovici – 1, Miroiu – 10, Țuțu – 1, Hrimiuc, Mocanu – 6, Rață, Nuțu, Marijanac – 3, Eros – 1, Gramatic, Sladic – 1, Rusu.

CSM Reșița: Vuița, Țiu, Mledenciu – 3 goluri, Simulescu, Rohozneanu – 1, Boriceanu, Haimbach – 1, Vulpe – 7, Daia, Starchenko, Bahan – 4, Dediu – 4, Ignat – 2, Bărbuș, Belchite, Sateiu – 2.

Handbaliștii CSM Focșani 2007 au produs o surpriză mare și neplăcută suporterilor joi, 17 octombrie. Au pierdut la Reșița partida cu ultima clasată, CSM, cu un gol primit când mai erau două secunde de joc. Au jucat slab, fără vlagă, în fața unei formații ambițioase, care și-a dorit victoria, prima în campionat, pe care a și obținut-o. Tot atât de bine ar fi putut câștiga oaspeții pentru că au condus aproape tot timpul la unu-două goluri. Iar în minutul 39 aveau 20-17 și erau în creștete de viteză. Au ratat, însă trei atacuri, s-a făcut egal 20, au fost în față cu un gol până la 22-23, iar după egalarea de la 23 au scăpat – gravă eroare – mingea dincolo de tușă. Gazdele au profitat și au trecut la conducere cu 24-23. După time-out-ul cerut de Dalibor Cutura, Eros a egalat cu 30 de secunde înainte de final. A urmat un nou timp de odihnă cerut de reșițeni care au pus la punct schema ce le-a adus golul lui Starchenko, singurul lui gol în meci, și victoria. În mod surprinzător, oaspeții, cu toată experiența lor competițională, nu au reușit să gestioneze în folosul lor ultimele secunde și au constatat că nu-i suficient numele pentru a câștiga un meci, fie el și cu echipa care în șapte etape anterioare reușise doar un egal!

Pentru CSM Focșani 2007 urmează în campionat, meciul de acasă cu CSM Bacău, din 10 noiembrie. Dar cu o săptămână mai devreme, la 3 noiembrie, în Sala Polivalerntă, focșănenii vor întâlni pe CSM Vaslui în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here