GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – În Bucovina, focșănenii pot obține astăzi punct sau puncte!

0
130

– CSM Bucovina Rădăuți – CSM Focșani 2007, sîmbătă, 19 octombrie, ora 15:00

CSM Focșani 2007 a încheiat seria meciurilor apreciate ca fiind de dificultate mai mică și va începe o alta, a unor dispute cu echipe grele, candidate la promovarea în Liga a II-a. Prima dintre acestea va fi astăzi, de la ora 15:00, pe stadionul municipal din Rădăuți, în compania formației locale Bucovina.

Gazdele au avut până acum un parcurs bun, aflându-se, cu 16 puncte, pe locul al treilea al clasamentului, dar la 8 puncte de lider. Bucovina a pierdut două jocuri în opt etape, cu Aerostar și Oțelul Galați, formații de top în serie. Jocul cu gălățenii a fost pierdut chiar pe teren propriu, ceea ce înseamnă că nu este de netrecut la Rădăuți. Depinde de forma sportivă a adversarei!

Echipa Focșaniului, acum pe locul al cincilea, cu 15 puncte, poate reuși ce au reușit gălățenii de la Oțelul, pentru că pe teren străin, după înfrângerea din prima etapă, au câștigat la Pașcani și au terminat la egalitate cu Bacău, cu CSM și la Suceava, cu Foresta. Și pot continua să fie neînvinși pe teren străin și după meciul cu Bucovina. Focșănenii au, însă, probleme de lot, în condițiile în care zece jucători nu pot fi folosiți din cauza accidentărilor mai vechi sau mai noi, inclusiv ale unora dintre jucătorii de bază.

Lista indisponibililor îi cuprinde pe Panaite, Pencea, Costin, Ciprian Petre, Salaoru, Dorinel Popa, Gherghiceanu, Pasăre, Cazan, Săpunaru. Este foarte mult chiar și pentru o formație cu un lot numeros, din care, totuși, antrenorul Alin Chița va putea alcătui o formulă de joc redutabilă, care să intre pe teren la câștig! Noul antrenor principal al Focșaniului care lucrează cu o echipă ”dobândită”, așa cum a definit-o, a început să lucreze mult mai aplicat pe scheme de joc decât predecesorii tehnicieni, Dar, mi-a spus, jucătorii nu rezistă ritmului pe care îl impune la antrenamente pentru nu sunt suficient de bine pregătiți fizic. ”Nu spun că ar fi de vină cineva, doar constat. Și pentru că au venit jucători pe parcurs, nivelul lor de pregătire este diferit, echipa este neomogenă!”

Alin Chița mi-a mai spus că pentru rezulatate este nevoie de constanță în evoluții, de continuitate și că o va lua pas cu pas pentru a ca formația focșăneană să aibă și constanță și continuitate. ”Nu vreau să creăm așteptări”, mi-a mai precizat, însă, așa cum l-am văzut lucrând, poate produce la echipa Focșaniului starea de spirit cu care aceasta să încerce să se apropie de obiectiv! Stadionul din Rădăuți este un loc bun pentru ca focșănenii să arate că pot mai mult decât au făcut până acum!

Meciul dintre CSM Bucovina Rădăuți și CSM Focșani 2007 va fi arbitrat de Denis Crețu, din Botoșani, la centru, asistat de Radu Crețu, din Botoșani și Ionuț Turcanu din Coțușca. Observarea va fi asigurată de Ștefan Patrichi, din Iași și Daniel Scînteie, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here