FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru și-a mai adăugat un titlu bogatului său palmares!

0
70

– Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat cu lejeritate cursa care a avut loc la Băile Felix

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza, și-a adăugat încă un titlu de campioană bogatului său palmares intern și internațional! Atletă polivalentă, talent excepțional, Claudia a câștigat medalia de aur în cursa tineretului la Campionatul Național de cros care a avut loc ieri, 18 octombrie, la Băile Felix. Cea mai bună sportivă a Vrancei s-a impus cu lejeritate în cursa celor 6 kilometri pe care a câștigat-o la mare distanță de următoarele clasate.

Claudia Prisecaru, specialistă a probei de 3000 metri obstacole în care a obținut în acest an medalia de bronz a Campionatului European de tineret a avut în anii anteriori rezultate foarte bune și la cros, inclusiv o medalie de bronz european la senioare cu echipa României ori titluri de campionă națională și balcanică.

Pentru Claudia urmează o nouă perioadă de pregătire pentru Campionatul Balcanic de cros care va avea loc în Muntenegru, la Barane, la 9 noiembrie și unde atleta de la Focșani va fi cu siguranță una dintre protagoniste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here