VIDEO: Părinții unei eleve caută șoferul unei dubițe care ar fi lovit-o pe trecerea de pietoni

0
7919

Părinții unei adolescente de 17 ani caută șoferul unei dubițe albe, care ar fi lovit-o, ieri dimineață, pe trecerea de pietoni din fața Bisericii Catolice. Inspector principal Cătălina Murariu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vrancea, ne-a transmis că „la data de 17 octombrie a.c., ora 09:00, am fost sesizați de către Spitalul Județean Focșani cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, (…) s-a prezentat la Secția UPU, susținând că în intervalul orar 07:20 – 07:30 a fost acroșată de o autoutilitară, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni de pe strada Cuza-Vodă, iar conducătorul auto în cauză și-a continuat deplasarea, după ce inițial a oprit și a discutat cu aceasta. În prezent, se efectuează verificări în vederea identificării autoutilitarei și a conducătorului auto‟.

Tatăl elevei susține că fata s-a asigurat înainte să treacă strada, însă mașina a venit cu viteză și a izbit-o. Ulterior, tânăra a reușit să ajungă la Colegiul Național „Alexandu Ioan Cuza‟, acolo unde colegele ei au văzut că sângerează și au condus-o la cabinetul medical al liceului. Medicul de acolo a trimis-o la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon‟ Focșani, unde i-a fost pus piciorul în ghips. Minora va sta cu piciorul în ghips timp de șapte zile. Între timp, tatăl apelează la ajutorul tuturor celor care au văzut, joi dimineață, o dubiță albă în zona Teatru din Focșani.

Mama adolescentei spune că șoferul a oprit și a întrebat-o pe fată dacă vrea s-o ducă la spital, însă aceasta a refuzat, iar bărbatul a plecat. Mama crede însă că șoferul ar fi trebuit să cheme ambulanța, pentru că era normal ca fiica ei să nu se suie în mașină cu un necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here