Scarlett Johansson avertizează privind iminenţa unui incident similar celui în care a murit prinţesa Diana

0
77

Actriţa Scarlett Johansson a avertizat cu privire la iminenţa unui incident similar celui în care şi-a pierdut viaţa prinţesa Diana, după ce ar fi fost urmărită în Los Angeles de mai mulţi paparazzi, relatează miercuri Press Association. Actriţa de la Hollywood a declarat că la ieşirea dintr-un studio unde a participat la filmarea emisiunii talk-show „Jimmy Kimmel Live!’” a fost observată de un grup de fotografi. Potrivit spuselor sale, cinci maşini cu geamuri fumurii au ignorat culoarea roşie a semafoarelor şi „au pus în pericol pietonii şi pe ceilalţi şoferi’”, paparazzi dorind să afle adresa la care vedeta locuieşte împreună cu copilul său.

Johansson a avertizat că este „o chestiune de timp până ce o altă persoană va fi grav rănită sau ucisă, aşa cum s-a întâmplat cu prinţesa Diana”. Diana, prinţesă de Wales, şi iubitul ei Dodi Fayed au murit după ce maşina Mercedes în care se aflau a fost implicată într-un accident în Paris în timp ce cuplul era urmărit de paparazzi. Şoferul, care şi-a pierdut de asemenea viaţa în incident, consumase alcool şi conducea cu viteză excesivă. „Paparazzi recurg constant la măsuri extreme pentru a urmări şi hărţui oamenii pe care îi fotografiază”, a declarat într-un comunicat vedeta din „Avengers: Endgame”.

Nici după moartea tragică a prinţesei Diana legile nu au fost niciodată modificate pentru protejarea ţintelor acestor paparazzi nelegiuţi”, a adăugat actriţa. Johansson, în vârstă de 34 de ani, cunoscută şi pentru rolurile deţinute în producţiile cinematografie „Lost In Translation” şi „Girl With A Pearl Earring”, a declarat că s-a adresat unei secţii de poliţie din apropiere deoarece a simţit că este de datoria sa „ca cetăţean îngrijorat”. Potrivit informaţiilor locale, actriţa nu a depus plângere şi nu a fost raportată nicio infracţiune.

Johansson a solicitat ca paparazzi să fie consideraţi prin lege „urmăritori”. „Femei de pe teritoriul SUA sunt urmărite, hărţuite şi înspăimântate, iar o lege universală care să reglementeze ‘urmărirea’ trebuie luată în considerare”, a spus actriţa. În Statele Unite, publicaţiile de ştiri mondene sunt protejate prin Primul Amendament, care face referire la libertatea cuvântului, a presei şi a religiei. Statele americane au propriile legi referitoare la fotografi – spre exemplu, în California este ilegal ca o persoană să surprindă în fotografii copiii vedetelor într-o manieră ce poate fi considerată hărţuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here