Medalii de aur pentru polițiștii vrânceni la Campionatul Național de Judo al MAI

0
132

POLIȚIȘTII VRÂNCENI AU OBȚINUT MEDALII DE AUR LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUDO AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

În perioada 15 – 18 octombrie a.c., agent șef principal Alexandru Nicolae și agent șef adjunct Enache Nicolae, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea la etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne. La finalul competiției, cei doi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Competiția a avut loc în localitatea Călimănești, județul Vâlcea și la aceasta au participat aproximativ 100 de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, conform categoriilor de vârstă și de greutate ale probelor de concurs.

Festivitatea de premiere a avut loc joi, 17 octombrie a.c., iar polițiștii vrânceni, agent șef principal Alexandru Nicolae și agent șef adjunct Enache Nicolae, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Agent șef principal Alexandru Nicolae a concurat la categoria +100 kg, vârsta + 45 de ani și a obținut cea de-a 25-a medalie, anual reușind să urce pe podium. Agent șef adjunct Enache Nicolae a concurat la categoria 90 kg, vârsta 35 – 45 de ani, adăugând și anul acesta o binemeritată medalie de aur palmaresului său. Totodată, acesta a primit o plachetă de onoare, fiind desemnat “Cel mai tehnic judoka”.

Medaliile câștigate de cei doi luptători la concursul individual au contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi, în întrecerea desfăşurată pe echipe.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 17 octombrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here