GALERIE FOTO: Copiii de la Grădinița nr 1 Suraia, în vizită la Fabrica de Sucuri Merra

0
368

Merele prieteniei

În data de 16 octombrie 2019, preșcolarii Grădiniţei cu Program normal Nr.1 Suraia, coordonați de doamnele educatoare Pȋrvu Mariana și Lupu Maria au sărbătorit Ziua Mondială a Alimentației printr-o vizită realizată la Fabrica de Sucuri Merra ( SC.ANNABELLA.SRL), comuna Suraia. Obiectivul a fost „Conștientizarea importanţei fructelor în viaţa copilului, ȋn vederea menţinerii unei alimentații sănătoase” .

În incinta fabricii s-au întâlnit cu eleviii clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Bilieşti, ȋnsoțiți de domnișoara profesor pentru ȋnvățămȃntul primar, Porumboiu Ana-Maria și directorul școlii, Grigorică Violeta-Mariana.

Astfel, elevii, preșcolarii, precum și părinții care i-au ȋnsoțit, au descoperit locul unde sunt depozitate merele aduse pentru a fi transformate în suc, banda pe unde acestea ajung în presă, și unde este depozitat sucul de mere. Întregul proces tehnologic a fost expplicat de doamna laborant Croitoru Nicoleta, care la final le-a oferit tuturor celor implicați cȃte o sticluță de suc de mere, concentrat.

Activitatea s-a ȋncheiat cu un scurt moment artistic prezentat de copii, părinților și angajaților fabricii, iar pentru ca parteneriatul dintre cele două școli să aibă continuitate, aceștia au făcut schimb de suveniruri realizate de ei ȋnșiși.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here