Handbal, Liga Națională – Focșănenii merg la Reșița pentru trei puncte!

0
71

Handbaliștii seniori ai Focșaniului vor juca astăzi, 17 octombrie, de la ora 18:00, cu CSM Reșița, în deplasare, în etapa a opta a Campionatului Ligii Naționale. Pentru CSM 2007 va fi o foarte bună ocazie să recupereze pe teren străin ce a pierdut acasă în etapa trecută! Și să rămână în cursa pentru locurile de sus ale clasamentului, pe care s-a aflat vreme de mai multe etape. A trecut relativ bine printr-o serie de meciuri de mare dificultate iar după această rundă, în cazul unei victorii, poate profita de jocul rezultatelor pentru a urca până pe poziția a treia!

Reșițenii, reveniți în Liga Națională, nu au arătat până acum că sunt capabili să țină ritmul cu celelalte competitoare. Au obținut doar un punct în șapte etape și, în mod normal, nu pot emite vreo pretenție la puncte în partida cu CSM Focșani 2007. Probleme pot pune, însă focșănenilor, dacă în poarta lor se va afla fostul apărător al oaspeților, Shota Tevzadze, jucător cu mare experiență, valoros, ce poate închide poarta, așa cum a făcut-o de mai multe ori pentru CSM 2007. Chiar de va fi așa, atacanții Focșaniului, care îl cunosc foarte bine, vor găsi calea spre golurile care să le aducă încă trei puncte. Defensiva oaspeților va beneficia și de revenirea lui Marocico, situație în care Dalibor Cutura va avea variantă de schimb în poartă unde, în ultima etapă a contat doar pe Cloșcă. Există, deci condiții pentru ca oaspeții să fie facă la Reșița o foarte bună repetiție pentru o altă serie de meciuri grele, ce va începe din etapa a noua când în Polivalenta focșăneană va veni una dintre revelațiile campionatului, CSM Bacău.

Întâlnirea dintre CSM Reșița și CSM Focșani și 2007 va fi arbitrată de constănțenii Ionuț Cazan și Gesur Suliman iar observator va fi Valter Dăncescu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here