Tenis de masă – CSM Focșani 2007 începe campionatul!

0
48

Echipa de tenis de masă a CSM Focșani 2007 va începe, de mâine, 17 octombrie, evoluțiile în turul campionatului național al Diviziei A, ediția 2019-2020. Întrecerile vor avea loc la în Sala Centrului Olimpic de la Bistrița Năsăud, ”Gheorghe Bogza”.

Focșănenii fac parte din Seria a 2-a a diviziei A, împreună cu CSM Bistrița 1, LPS Rotaru Constanța, CSA Steaua București II, CS Spartac București, CS Universitatea Craiova II, CSM Gloria Buzău.

Din prima serie fac parte CS Politehnica Cluj Napoca, CSM Arad, CSM Cluj Napoca, CS Pristavu Câmpulung II, CS Tenis Club Dej, CSM Iași, CS Farul Constanța, CS Sepsi Sfăntu Gheorghe.

Pentru CSM Focșani 2007 vor juca la Bistrița Costin Corcoz, care este și antrenor, Adrian Uță, Sebastian Vasilache, Ion Danilov și Mihai Ghindă.

Înainte de plecarea la concurs, antrenorul-jucător Costin Corcoz mi-a spus că echipa focșăneană va juca pentru a-și consolida locul în Divizia A și pentru a reuși o clasare în partea de sus a ierarhiei în tenisul de masă românesc la al doilea nivel valoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here