GALERIE FOTO: Rugby U 18 – Nu a durat decât o repriză!

0
405
  • LPS Focșani – ASC OV Pantelimon 16-29 (16-10)

Formația LPS Focșani: Bratosin, Spînu, Alexandru, Dumitru, Olteanu, Lupu, Pomană, Barbu, Anton, Munteanu, Mițoi, Trandafir, Istrate, Dumitru, Rusu. Rezerve: Jitia, Sartori, Serea, Tocilă, Bălănică Diaconu, Șerbu, Petrescu.

Rugbiștii focșăneni U 18 ai Liceului cu program Sportiv Focșani au jucat, duminică, 13 octombrie, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului, cu ACS OV Pantelimon, în etapa a doua a Campionatului Național. Vremea foarte bună a permis celor două echipe să joace la nivelul lor cel mai bun. În prima parte a întâlnirii, mai eficienți au fost focșănenii! Au pus efectiv mâna pe balon abia după ce oaspeții au reușit primul lor eseu, dar din acel moment, au culcat de trei ori mingea în terenul de țintă advers prin Munteanu, o dată și Mițoi, de două ori și au transformat o dată, prin Munteanu. Bucureștenii au mai avut un eseu și la pauză LPS Focșani conducea cu 16-10.

În partea a doua a întâlnirii oaspeții au stăpânit jocul, dar la 22-16, pentru ei gazdele au avut două repuneri de la margine în apropierea liniei de fund a terenului adversarilor pe care le-au ratat și ai pierdut ocazia de a reduce diferența și, eventual să treacă în avantaj. Pantelimonul a simțit pericolul de a pierde pe Tineretului. A mutat jocul în jumătatea focșăneană și a forțat un nou eseu, pe care l-a și obținut și meciul s-a încheiat cu 16-29!

Doi focșăneni, la loturile naționale de juniori!

Căpitanul juniorilor U 18 ai LPS Focșani, Florin Anton, a ieșit din teren înainte de terminarea meciului de duminică și a plecat să ajungă la timp la stagiul de pregătire al Lotului național de la CSN Navasart, la București, unde a fost convocat de FR Rugby. În timpul stagiului, echipa U 18 a României susține două meciuri de pregătire cu formația scoțiană „Robert Gordon’s College”, prima dintre acestea fiind programată pentru astăzi, 15 octombrie, pe Stadionul Florea Dumitrache iar a doua, la 17 octombrie la CSM Snagov.

Un al doilea rugbist de la LPS Focșani, Sergiu Puescu, a fost convocat la pregătirea Lotului Național U 20. Sergiu este o prezență obișnuită la convocările loturilor de juniori ale României, pentru care a și evoluat în mai multe jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here