ULTIMA ORĂ! VIDEO! O femeie a suferit un atac de panică, în timpul unui incendiu la Cotești

0
669

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, au fost solicitați azi noapte, în jurul orei 22.10, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Odobasca, comuna Coteşti. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta la trei şire de lucernă. Focul amenința să se extindă la locuința din imediata vecinătate însă eforturile salvatorilor au oprit propagarea acestuia. După două ore de luptă cu focul incendiul a fost lichidat.
Pe timpul intervenţiei o persoană, de sex feminin, în vârstă de 69 de ani, a fost asistată de paramedici deoarece a suferit un atac de panică, aceasta însă a refuzat transportul la spital.
În urma evenimentului au ars circa 15 tone de lucernă. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

Sursa text, foto si video: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here