Oprișan: În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm; Guvernul a picat din cauza trădătorilor

0
487

În Partidul Social Democrat nu se impune nicio schimbare, pentru că guvernarea a fost pierdută din cauza „trădătorilor”, şi nu a Opoziţiei, a declarat, vineri, liderul organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan. „În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm, pentru că trebuie să luăm act, din mers, de faptul că în Parlament au existat trădătorii PSD, ca să ne înţelegem, aici a fost vorba de trădare. Toţi cei care au fost aleşi pe listele PSD şi au pus piciorul la alte partide sunt de fapt trădătorii partidului (…). Din cauza trădătorilor, Guvernul a picat, şi nu din cauza acţiunilor Opoziţiei”, a afirmat Oprişan.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au dorit ca această moţiune de cenzură să fie adoptată, liderul PSD a spus că nu, susţinând că, acum, poporul o să aibă o viaţă mai proastă cu personaje de tip „Sică Mandolină”. „Nu, toţi colegii care suntem membri ai PSD am dorit să nu treacă această moţiune, din cauza faptului că trebuia să ducem la capăt programul de guvernare. Acum o să vedeţi, din nefericire, cu personaje de tip Sică Mandolină, poporul o să aibă o viaţă mai proastă”, a susţinut Oprişan.

Despre Ana Birchall, ministrul Justiţiei, Oprişan a spus că aceasta ar trebui „să-şi ţină gura, puţin sau mai mult”. „Ana Birchall ar trebui să-şi ţină gura, puţin sau mai mult, din multe puncte de vedere (…). Existenţa Secţiei Speciale pentru anchetarea magistraţilor este perfect justificată şi ea s-a născut ca soluţie la marile abuzuri făcute de parchetele din România”, a mai susţinut Oprişan.

Marian Oprişan a făcut aceste precizări înainte de şedinţa de campanie a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here