Loc de joacă și teren de sport multifuncțional, amenajate de Consiliul Județean în Crângul Petrești

0
241

Consiliul Județean Vrancea va amenaja în Crângul Petrești un loc de joacă și un teren de sport multifuncțional, valoarea lucrărilor fiind de 123.000 euro. „Un loc de joacă și un teren de sport multifuncțional vor fi amenajate în Crângul Petrești, lângă Muzeul Satului Vrâncean, investiție care a fost deja aprobată de Consiliul Județean Vrancea la propunerea președintelui Marian Oprișan. S-a demarat procedura de atribuire a contractului de proiectare, execuție și asistență tehnică pentru acest obiectiv, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 21.10.2019. Informații detaliate se găsesc pe platforma de achiziții publice SEAP.

Această investiție completează nevoia de locuri de joacă a copiilor din municipiul Focșani și din împrejurimi, alăturându-se celorlalte 5 locuri de joacă și Velo Park-ului pe care Primăria Focșani le-a realizat în ultimii 3 ani. Alte 4 locuri de joacă urmează să se finalizeze în perioada următoare.

Crângul Petrești a fost redeschis vrâncenilor în anul 2017, fiind la această dată un important punct de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului Focșani și ai județului Vrancea“, se arată într-o informare publicată de Consiliul Județean Vrancea.

Crângul Petrești a devenit destinația favorită a focșănenilor în special și a vrâncenilor în general după ce aici a fost implementat proiectul „Amenajarea ariei naturale de interes local Crâng Petrești și îmbunătățirea infrastructurii de acces“. Proiectul a fost demarat și susținut de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2007- 2013, Axa Prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul de intervenție 5.2: „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here