GALERIE FOTO: Polo – Astă seară, în premieră absolută la Focșani, meci internațional de polo senioare!

0
479
  • De la ora 19:00, la Bazinul de înot didactic, România – Germania în barajul pentru Campionatul European din 2020

Focșaniul va găzdui, în premieră absolută pentru municipiu, un meci internațional de polo senioare. La Bazinul de înot didactic, astăzi, 12 octombrie, de la ora 19:00, Naționala României va întâlni Naționala Germaniei în primul joc al barajului pentru Turneul final al Campionatului European din 2020 care va avea loc în Ungaria.

Senioarele României s-au antrenat toată săptămâna la Focșani unde au condiții excepționale de pregătire. În momentele de relaxare au vizitat Focșaniul iar joi seara au asistat, în Sala Polivalentă, la meciul de handbal de Ligă Națională dintre CSM Focșani 2007 și AHC Dunărea Călărași. Au fost primite cu aplauze de numeroșii focșăneni veniți la meciul de handbal iar la rândul lor poloistele s-au integrat foarte bine în atmosfera din sală, susținând formația gazdă!

Pentru jocul cu Germania, antrenorii Berttini Nenciu, principal și Andrei Mateiași, secund, au la dispoziție lotul alcătuit din Claudia Pilică, Krisztina Szeghalmi, Floria Simion, Johanna Toth, Olga Lăcătuș, Chelsea Gandrabura, Ana Șerbănescu, Xenia Bonca, Tamara Dremuh, Alina Olteanu, Iulia Șerpu, Briana Mihailă, Diana Togănel, Nikolette Laboncz, Oana Vidican. Din staff-ul tehnic al Naționalei face parte și kinetoterapeutul Georgeta Kari.

Returul barajului pentru promovare la Campionatul European va fi la Duisburg la 26 octombrie. „În această sâmbătă, 12.10.2019, ora 19.00, la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focșani, va avea loc meciul de polo România- Germania, meciul tur din barajul de calificare la Campionatul European de Senioare din Ungaria, din anul 2020. În urma parteneriatului pe care Consiliul Județean Vrancea îl are cu Federația Română de Polo, în perioada 23-27 aprilie 2019, am găzduit evenimentul ”Vrancea County Water Polo Tournament”, care a cuprins mai multe meciuri între echipele naționale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria. Acum, suntem bucuroși să fim gazdele primului meci oficial susținut în Vrancea al echipei feminine de polo a României. Ne dorim ca de la an la an numărul acestor competiții sportive, organizate în Vrancea, să crească și să devină un reper al județului nostru. Accesul în tribune este gratuit, începând cu ora 18:30, în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare pentru a susține, împreună, echipa noastră! Succes, România!“, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here