ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Polițiștii vrânceni participanți la Concursul Poliției – Cross Country au adunat deșeuri și gunoaie din pădure înainte de startul competiției

0
1269

Începând cu ora 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Vrancea, alaturi de ceilalți participanți înscriși la Concursul Poliției – Cross Country, au mers în Pădurea Merișor – Cotul Zatuanului, unde, înainte de începerea competiției, au adunat deșeuri și gunoaie aruncate în pădure.
Dupa acțiunea de ecologizare, verificarea echipamentelor și instructajul făcut pentru buna desfășurare a evenimentului, concurenții au luat startul, cu maximă energie!
Cei aproximativ 30 de kilometri au fost parcurși de o categorie vastă de participanți: copii, tineri și adulți. Printre aceștia s-a numărat chiar și un ciclist paralimpic, din județul Covasna.
Și copiii prezenți la activitate s-au bucurat enorm, nu numai de experiența curățării naturii cât și de locul de joacă amenajat de sponsorul evenimentului.
La festivitatea de premiere au urcat pe podium atât femei cât și bărbați, aceștia primind din partea organizatorilor premii și diplome pentru locurile ocupate în clasament.

Text și foto: IPJ Vrancea

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here