ULTIMA ORĂ! FOTO! Incendiu la Câmpineanca, accident la Greșu

0
6698

Forţele de intervenţie I.S.U. Vrancea au intervenit în cursul acestei nopţi astfel:
– două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acţionat în localitatea Câmpineanca pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism şi o autorulotă aflată în imediata apropiere. Incendiul, provocat de un scurtcircuit electric din cauza unui cablu defect la autoturism, a produs următoarele pagube materiale: a ars autoturismul în proporţie de 90%, precum şi autorulota în proporţie de 80%. Radiaţiile termice au deteriorat: două geamuri PVC, o uşă de acces şi 25 ml gard din tablă;
– paramedicii din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au acordat primul ajutor calificat unei victime, de sex feminin, în vârstă de 62 ani, rezultată în urma unui accident rutier (autoturism răsturnat) produs pe raza localităţii Greşu. Pacienta, care prezenta hipertensiune şi traumatism la membru inferior stâng, a fost predată în stare conştientă la CPU Vidra.

Text și foto: ISU Vrancea

UPDATE – IPJ Vrancea! În această dimineață, ora 03.20, un bărbat, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D, în afara localității Tulnici, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului. A rezultat rănirea ușoară a unei femei, în vârstă de 61 de ani, care era pasager pe bancheta din spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here