Se anunță o toamnă colorată cu noua colecție de UGG-uri și paltoane de pe FASHION DAYS!

0
409

De câte ori ți s-a întâmplat să deschizi dulapul cu haine și să nu găsești ținuta potrivită, deși efectiv nu mai ai loc nici măcar pentru un tricou?! Moda se schimbă, culorile vin și revin! Tot ce îți dorești este să fii mereu în ton cu noile tendințe în materie de fashion. Online se găsesc numeroase opțiuni, astăzi însă vom discuta despre noua colecție de UGG-uri și paltoane, potrivite pentru sezonul rece. Nu știu tu, dar eu abia aștept să-mi încalț perechea preferată de UGG-uri pe care să o pot asorta cu un palton călduros. Hai să descoperim împreună ce se poartă în toamna aceasta!

Știi ce vrei?

Îndrăznește să te simți pe stradă, la birou sau la școală ca acasă! Cum? Purtând UGG-uri confortabile din piele întoarsă cu diferite aplicații. Pe lângă explozia de culoare, arămia toamnă vine și cu temperaturi scăzute. Alege să nu dai banii pe pastile pentru răceală, ci să investești în încălțăminte de calitate. Care sunt culorile predominante ale acestui sezon? Multe dintre voi ați auzit de nuanța gri șobolan care a declanșat o adevărată revoluție, apoi maroul, negrul, agirtinul și, de ce nu, rozul. Fii inspirată!

Mica fashionistă

Nu-i așa că te simți bine atunci când vezi că toate privirile sunt ațintite asupra copilului tău?! Cel mai important aspect este însă ca ținuta să fie în pas cu… vremea. Alege să-ți protejezi micuța cu o pereche de UGG-uri călduroase dar strălucitoare… de-a dreptul strălucitoare dacă ne uităm la modelele din această toamnă: argintiu cu sclipici și un strop de roz în blăniță. Puțin roz nu a făcut rău nimănui!

Paltoane chic

Paltoanele se potrivesc oricărei ținute, secretul este să știi cum să integrezi culorile, carourile și accesoriile. Noroc că ai la dispoziție o gamă largă de produse din care poți alege. Un palton stil sacou din tweed cu terminații franjurate îți scoate ținuta din anonimat. Iar o haină din boucle cu buzunare frontale este numai bună pentru temperaturile care vor scădea vertiginos în următoarea perioadă. Dacă vrei să fii chic, dar în același timp relaxată, îți recomand să alegi paltoane pentru dama din amestec de cașmir și lână… rezultatul va vorbi de la sine!

Adio culori cenușii!

De cele mai multe ori, toamna, și mai ales iarna vedem culori ponosite; uneori oamenii se îmbracă în funcție de starea de spirit, dar ceea ce nu știu mulți este că o haină nouă, viu colorată, ne poate da o stare bună de spirit În acest sezon redescoperă paltoanele în culori vibrante și UGG-urile cu fundiță. Fii o regină cotidiană într-o junglă urbană! Rezită frigului de afară cu un cardigan în dungi cu textură pufoasă. Completează ținuta cu niște UGG-uri clasice din piele întoarsă și iată look-ul casual.

Paltonul – stil feminin de inspirație masculină

Femeie, ești frumoasă, stilată și… puternică! După lupte în care noi, femeile, am obținut aceleași drepturi cu bărbații, stilul feminin de inspirație masculină este acum al nostru, și ne vine mănușă. Simte-te stăpână pe situație cu un palton cu croială dreaptă. Poți alege culori în nuanțe mai reci, de exemplu un bleumarin, pentru a intra puțin în stilul masculin: simplu dar stilat. Ține cont! Fii un Sherlock Holmes al toamnei 2019 purtând un palton cu cordon, simplu sau în carouri, fii misterioasă dar în același timp veselă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here