Kim și Kourtney Kardashian, primite de președintele Armeniei

0
45

Vedetele americane de reality show Kim şi Kourtney Kardashian au fost primite de preşedintele Armeniei, Armen Sarkissian, a anunţat administraţia prezidenţială, citată miercuri de Armenpress. ”Kim şi Kourtney au declarat că au primit o energie pozitivă în timpul vizitei lor în Armenia”, se arată într-un mesaj publicat pe contul oficial de Instagram al administraţiei de la Erevan, alături de fotografii realizate în timpul întrevederii de la palatul prezidenţial. Prima Doamnă a Armeniei, Nune Sarkissian, şi producătorul de film nominalizat la Premiile Emmy medicul Eric Esrailian s-au numărat printre cei prezenţi la întâlnire. Marţi 8 octombrie, Kim Kardashian a susţinut un discurs în cadrul Congresului Mondial al Tehnologiei Informaţiei (WCIT) 2019 din capitala Armeniei.

Cu o zi înainte, la 7 octombrie, Kim şi Kourtney şi-au botezat copiii în Armenia, ţara de origine a strămoşilor lor pe linie paternă. Slujba de botez a avut loc la Etchmiadzin, o localitate aflată la aproximativ 20 de kilometri distanţă de capitala Erevan şi unde se află principala catedrală creştină din Armenia.

Stră-străbunicii vedetelor au fugit din Armenia şi s-au refugiat în Statele Unite pentru a scăpa de persecuţiile şi masacrul din perioada 1915-1917.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here