GALERIE FOTO: Vrâncenii, invitați sâmbătă la meciul de polo România – Germania care va avea loc la Focșani

0
344

Vrâncenii sunt invitați să participe, sâmbătă, la meciul de polo România – Germania, din tur din barajul de calificare la Campionatul European de Senioare. Meciul va avea loc la Bazinul de Înot și Polo din Focșani. Accesul în tribune este gratuit, începând cu ora 18:30, în limita locurilor disponibile.

În această sâmbătă, 12.10.2019, ora 19.00, la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focșani, va avea loc meciul de polo România- Germania, meciul tur din barajul de calificare la Campionatul European de Senioare din Ungaria, din anul 2020. În urma parteneriatului pe care Consiliul Județean Vrancea îl are cu Federația Română de Polo, în perioada 23-27 aprilie 2019, am găzduit evenimentul ”Vrancea County Water Polo Tournament”, care a cuprins mai multe meciuri între echipele naționale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria. Acum, suntem bucuroși să fim gazdele primului meci oficial susținut în Vrancea al echipei feminine de polo a României. Ne dorim ca de la an la an numărul acestor competiții sportive, organizate în Vrancea, să crească și să devină un reper al județului nostru. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare pentru a susține, împreună, echipa noastră! Succes, România!“, se arată în comunicatul remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

De reținut că președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este artizanul proiectului de suces realizat în municipiul Focșani, respectiv bazinul olimpic de polo de la Focşani, construit în Cartierul Sud. Marian Oprișan a declarat că realizarea acestui obiectiv a fost un vis al său, care a devenit realitate. Acesta a menționat că acest proiect, dar și multe altele ar fi fost finalizat mai demult dacă nu ar fi fost boicotat de „colegii noștri de la dreapta eșichierului politic“. „În România lucrurile bune nu se fac ușor, dar eu, cu experiența pe care știți că o am, vă spun un adevăr. Singurul partid care a făcut ceva concret pentru oamenii din județul Vrancea este PSD atunci când a fost la guvernare. Pentru că ai noștri colegii de la dreapta eșichierului politic, de câte ori au fost la putere în România, nu au ridicat un pai, iar de numele și activitatea lor nu poate fi legată nici măcar mutatul unei cărămizi pe raza județului Vrancea“, a precizat Marian Oprișan. Șeful administrației județene a arătat că guvernele PNL –PDL susținute de Traian Băsescu, în perioada 2005-2012, au scos de la finanțare toate proiectele derulate în Vrancea de administrația PSD.

Unul dintre cele mai moderne bazine de înot a fost construit la Focșani

Lucrările la bazinul de polo au început în decembrie 2015, contractul de execuție fiind atribuit, în urma procedurilor de achiziție publică, antreprenorului general Asocierea SC Construcţii Erbaşu SA Bucureşti – SC Multinvest SRL Tîrgu Mureş. Bazin de înot polo corespunde normelor impuse de federațiile române de natație şi polo. Bazinul se află în administrarea Consiliul Județean Vrancea și este dedicat desfășurării de activităţi sportive, didactice și educative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here