Vrâncean „atras” de copii, trimis în judecată pentru corupere sexuală

0
1088

Un bărbat de 50 de ani din orașul Mărășești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Faptele, patru la număr, au fost comise în perioada iunie-iulie a.c., iar victime i-au fost trei băieți, care nu au mai mult de 13 ani.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada menționată, inculpatul a săvârșit acte de natură sexuală, respectiv masaj și atingeri, pe abdomen, picioare și în zona inghinală, față de trei minori. Cu unul dintre băieți inculpatul s-a întâlnit de două ori, motiv pentru care s-au reținut patru acte materiale.

Inculpatul și una din victime locuiesc în același bloc. La un moment dat, fratele uneia dintre victime și un alt băiat, la rându-i victimă, au mers în garsoniera bărbatului pentru a lua un laptop promis de inculpat. În timp ce băiatul căruia îi fusese promis laptopul se uita pe acesta, inculpatul l-a întrebat pe copil dacă nu vrea să îi facă masaj. Întrucât acesta a fost de acord, inculpatul i-a cerut victimei să își dea tricoul jos și a început să o maseze pe abdomen, picioare și în zona inghinală. După câteva zile, același copil a ajuns din nou în casa inculpatului și i s-a făcut masaj și de această dată. Celelalte două fapte au fost comise în data de 26 iulie a.c, atunci când victimele au mers în casa bărbatului, nu singure ci împreună cu alte persoane. În timp ce acestea din urmă se uitau la laptop, inculpatul a poftit la celelalte două victime, făcându-le masaj și acestora.

S-a aflat repede de isprava bărbatului, iar la finele lunii iulie a.c., el a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru a fi audiat. La momentul respectiv, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, fiindu-i trasate o serie de obligații pe care dacă nu le-ar fi respectat măsura ar fi fost înlocuită cu o alta mai dură, respectiv arest la domiciliu sau arest preventiv.

La audieri, inculpatul a recunoscut faptele reținute în sarcina sa. Dosarul în care va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor a fost trimis spre judecare procurorilor de la Judecătoria Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here