GALERIE FOTO: Rugby – Juniorii U 18 ai Focșaniului încep campionatul la Gura Humorului!

0
80
  • La startul campionatului se aliniază opt formații

Campionatul Național de rugby U 18 va începe duminică, 6 octombrie. La start se vor alinia opt formații: CSS Gura Humorului, LPS Focșani, CSM București, CSS Bârlad, CNAV-Dinamo București, CT Dinicu Golescu, CSS 2 Baia Mare, ACSOV Pantelimon. Competiția se va desfășura sub forma unui sezon regulat, cu tur – toamna și retur, primăvara. Nu va avea loc un turneu final, formația de pe primul loc la finalul returului urmând să primească titlul de campioană!

În prima etapă, duminică, 6 octombrie, echipa LPS Focșani, pregătită de profesorul Romeo Păun urmează să evolueze în deplasare, la CSS Gura Humorului.

În continuare, în tur, focșănenii vor avea următorul program: 13 octombrie, cu ACSOV Pantelimon pe stadionul Tineretului, la 20 octombrie, la CSM București, la 27 octombrie, acasă, cu CT Dinicu Golescu, la 3 noiembrie, la CNAV București, la 10 noiembrie, la CSS 2 Baia Mare și la 17 noiembrie, acasă, cu CSS Bârlad.

De la antrenamentul de miercuri, 2 octombrie al focșănenilor – optimiști înaintea debutului de campionat – am surprins imaginile ce însoțesc articolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here