GALERIE FOTO: Bachus vă invită în Crângul Petrești la „Fabricat în Vrancea“; spectacolele continuă la Sala Balada și în Piața Unirii

0
3638

Cea de-a XXVII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului – Bachus a continuat, vineri, între orele 10.00 – 14.00, cu Concursul Național de Vinuri Bachus 2019-ediția a X-a, care a avut loc la Domeniile Panciu Winery&Resort. Astăzi (sâmbătă), între orele 11.00-19.00, va avea loc la Muzeul Satului Vrâncean din Crângul Petrești, evenimentul „Fabricat în Vrancea“. Duminică, de la ora 10.00, va avea loc evenimentul „Drumul podgoriilor vrâncene pe bicicletă“.

Simultan cu Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2019“, are loc și cea de-a IV-a ediție a Festivalului Naţional Cântece de Viţă Veche şi Nouă. În cadrul acestuia, în Piața Unirii din Focșani are loc Târgul Naţional al Meşterilor Populari, ediţia a XXI-a. Astăzi (sâmbătă), de la ora 16.00, la Sala Balada din Focșani, are loc Concursul Naţional de Interpretare a Cântecului Tradiţional Cântece de Viţă Veche, ediţia a X-a.

În cadrul Festivalului Naţional Cântece de Viţă Veche şi Nouă au loc și spectacole pe scena din Piața Unirii. Dacă aseară au urcat pe scena amplasată în Piața Unirii: Ion Paladi, Alessia, Edward Sanda, Doddy, Lora&Band și Randi, în week-end vor cânta, începând cu ora 18.30: Geta Postolache, Alb &Negru, Debu, Adda, Alina Eremia, Carla’s Dreams (sâmbătă), Maria Ciobanu, Minelli, Oana Radu, Mark Stam, Feli și trupa Gipsy Kings, într-un recital extraordinar (duminică). Festivalul va fi încheiat de un spectacol pirotehnic multimedia.

FOTO: Silvia LUNGU și Facebook/Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus” – Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here