Un tânăr drogat a pierdut controlul mașinii și a distrus gardurile unor gospodării

0
4566

La data 02 octombrie a.c., ora 17.25, polițiștii Postului de Poliție Ploscuțeni au fost sesizați despre faptul că un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Pufești, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ploscuțeni, a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul unor locuințe de pe marginea drumului.
Întrucât conducătorul auto avea un comportament delirant, fiind incoerent în vorbire, polițiștii au efectuat verificări în autoturismul acestuia, ocazie cu care au găsit un ambalaj, tip foiță de staniol, cu o substanță necunoscută, precum și o țigară confecționată artizanal.
Tânărul a fost condus la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde în urma testului preliminar de urină rezultatul a ieșit pozitiv la THC.
Bunurile găsite asupra sa au fost ridicate în vederea înaintării către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, pentru analizarea și dispunerea măsurilor care se impun.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 3 octombrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here