Șoferi găsiți în trafic cu alcoolemii între 0,31 și 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
877

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 27.09.2019, în jurul orei 16.30, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza municipiului Focșani, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Coteşti au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Gugeşti, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Coteşti, fără ca acesta să fie înmatriculat şi fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 septembrie a.c., ora 08.07, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza municipiului Focșani un bărbat, în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost a întocmit dosar penal.

La data de 29.09.2019, ora 21.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza localității Domnești, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din mun. Adjud. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la Spitalul Militar de Urgență din mun. Focșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

La data de 29.09.2019, ora 20.05, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Vârteșcoiu, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.43mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 30 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here