Musso & Frank, restaurantul starurilor de la Hollywood, înfiinţat în urmă cu 100 de ani, a primit o stea pe Walk of Fame

0
36

Cele mai multe staruri de la Hollywood, de la Charlie Chaplin la Quentin Tarantino, au frecventat de-a lungul anilor restaurantul Musso & Frank din Los Angeles, un stabiliment gastronomic care a sfârşit prin a intra el însuşi în istoria industriei cinematografice americane prin dezvelirea unei stele ce îi este dedicată pe Walk of Fame, vineri, cu ocazia centenarului său, informează AFP.

Celebrul restaurant american se mândreşte cu faptul că îi serveşte pe clienţii obişnuiţi la fel de bine ca pe vedetele de film, însă patronii lui au dezvăluit că au făcut o excepţie atunci când Quentin Tarantino s-a prezentat în faţa lor pentru a le solicita o favoare. Pentru cel mai recent film al său, „Once Upon a Time… in Hollywood”, cunoscutul regizor dorea să rezerve stabilimentul timp de cinci zile, pentru a îi filma pe Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Al Pacino în timp ce beau Whiskey Sour şi Bloody Mary cu coatele sprijinite pe legendarul bar al acestui restaurant. „Nu am închis niciodată restaurantul pentru niciun film. Dar, atunci când Quentin a venit să ne vadă şi ne-a spus ce avea de gând, am vrut cu adevărat să facem parte din acest film”, a declarat Mark Echeverria, proprietarul restaurantului hollywoodian, care a sărbătorit vineri împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare. „Îl iubim pe Quentin pe viaţă, până la moarte. El vine la noi de o bună bucată de vreme”, a adăugat Mark Echeverria.

Întregul articol pe https://bit.ly/2nIHscZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here