Martin Scorsese a prezentat în premieră mondială filmul „The Irishman”, un proiect faronic finalizat de Netflix

0
24
Actors Joe Pesci, Al Pacino, Roberto De Niro and Harvey Keitel pose with Director Martin Scorsese as they arrive for the world premiere of the film "The Irishman" in New York City, New York, U.S., September 27, 2019. REUTERS/Carlo Allegri

Regizorul Martin Scorsese a prezentat vineri seară în premieră mondială, în deschiderea ediţiei din acest an a New York Film Festival, noul său film, „The Irishman”, un proiect ambiţios, început în urmă cu peste un deceniu, ce a fost finalizat de platforma de streaming Netflix, informează AFP.

Cu un buget de producţie de 160 de milioane de dolari, 117 spaţii de filmare diferite, 309 scene şi o distribuţie excepţională, acest lungmetraj, ce are o durată de trei ore şi 29 de minute, reprezintă una dintre cele mai ambiţioase producţii din cariera celebrului regizor newyorkez. Robert De Niro şi Martin Scorsese au început să filmeze un lungmetraj adaptat pe baza cărţii „I Heart You Paint Houses” în urmă cu 12 ani. „Au existat anumite întârzieri”, a declarat Martin Scorsese, vineri, cu ocazia unei mese rotunde organizate după proiecţia peliculei. „Nu reuşeam să găsim fondurile necesare. Nu aveam alte mijloace. Timp de mulţi ani”. „Sunt fericit că am reuşit în cele din urmă să facem acest film, pentru că ne-a luat mult timp”, a adăugat Robert De Niro. „Am avut şansa de a găsi oameni dispuşi să ofere banii necesari”, a mai spus actorul american.

După refuzul mai multor studiouri, a fost nevoie de potenţa financiară a platformei Netflix pentru a finaliza filmul „The Irishman”, al cărui titlu coincide cu porecla personajului Frank Sheeran, a cărui poveste de viaţă este prezentată atât în cartea menţionată, cât şi în pelicula lui Martin Scorsese. Acest lungmetraj va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe pe 1 noiembrie în Statele Unite, înainte de a deveni disponibil online pe platforma Netflix, în data de 27 noiembrie.

Întregul articol pe https://bit.ly/2olPmJR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here