Mel B consideră relaţiile „înfricoşătoare” după ce a trecut printr-un mariaj traumatizant

0
23

Cântăreaţa Mel B a declarat că este fericită că este singură şi că evită relaţiile „înfricoşătoare” după ce a trecut printr-un mariaj traumatizant, relatează joi Press Association. Fosta membră a trupei Spice Girls s-a despărţit în 2018 de soţul ei Stephen Belafonte pe care l-a acuzat de abuz. Ea a afirmat în cursul unei emisiuni televizate că după ani de ruşine şi negare se bucură acum de noua ei libertate şi se concentrează asupra copiilor ei.

Mel B a vorbit în emisiunea lui Jonathan Ross despre dorinţa ei de a se bucuria de viaţă alături de familie în Marea Britanie. „Cred că relaţiile pentru mine sunt un pic înfricoşătoare, mai ales de unde am venit. Sunt foarte fericită să îmi cresc cei trei copii, care îmi ocupă majoritatea timpului. În afară de asta, lucrez. Sunt o mamă singură la sfârşitul zilei”, a declarat ea. „Trăiam în negare, trăiam o minciună, eram atât de protectivă cu el şi cu familia mea şi, de asemenea, mă simţeam vinovată şi ruşinată de situaţia în care mă aflam sau de ceea ce mă făcea el să trăiesc”, a explicat cântăreaţa. „Acum sunt departe de toate astea şi apăr femeile care au trecut prin ceea ce am trecut eu”, a declarat Mel B.

Mel B s-a întors în Yorkshire, Anglia, unde s-a născut, pentru a trăi alături de mama ei şi a se bucura de viaţa alături de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here