ULTIMA ORĂ! Militar rănit, după ce un transportor blindat aparținând Batalionului 84 Focşani, s-a răsturnat

0
8726

Un transportor blindat al Armatei a fost implicat vineri într-un accident produs pe raza localităţii Slobozia Conachi, județul Galați, accident în urma căruia un militar aflat în vehicul a suferit un traumatism cranio-cerebral, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Galaţi.

,,Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat vineri, 27 septembrie, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat şi două victime conştiente în localitatea Hanu Conachi, comuna Fundeni. S-au deplasat un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi o autospecială de la Garda de Intervenţie Iveşti. În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflaţi în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanţa SMURD, celălalt membru al echipajului din TAB refuzând examinarea’, potrivit ISU Galaţi.

Din primele informaţii, vehiculul militar este de la Brigada 8 Focşani şi participase la exerciţii de trageri în Poligonul Smârdan din Galaţi. TAB-ul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului. ‘Evenimentul rurier s-a produs pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. Competenţa asupra acestui eveniment aparţine Parchetului Militar’, a declarat, pentru AGERPRES, comisar Iulian Unguru de la IPJ Galaţi.

,,Un transportor amfibie blindat aparţinând Batalionului 84 Asigurare Date din Focşani, a fost implicat vineri, în jurul orei 12,00, într-un accident rutier pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. În urma acestui accident, un militar a fost rănit uşor. Acestuia i s-a acordat ajutor la faţa locului şi ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi’, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii 8 Larom Al. I. Cuza din Focşani, maior Ionuţ Danţiş.

Sursa: dcnews.ro

Sursa foto: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here