GALERIE FOTO: Discuții între polițiști și elevii din Bolotești și Vidra despre droguri, infracționalitate și trafic de persoane

0
62

Campania #10PENTRUSIGURANȚĂ se apropie de final

În perioada 16-19 septembrie a.c., structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, alături de reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea, au continuat desfășurarea activităților în cadrul campaniei derulată la nivel național, intitulată 10 pentru SIGURANȚĂ. Creșterea gradului de informare a elevilor și cadrelor didactice în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora, prin transmiterea de recomandări preventive specifice, au reprezentat scopul principal al campaniei.

În această săptâmână au fost desfășurate 20 de activități, care au avut drept subiect principal consumul de droguri, traficul de persoane, normele de comportament în societate, măsurile de autoprotecție pentru prevenirea victimizării și consecințele legale asociate comiterii de fapte antisociale. Au fost astfel purtate discuții cu peste 1200 de elevi din liceele și școlile gimnaziale de pe raza județului. Mesajul nostru a ajuns totodată și la peste 60 de cadre didactice.

Activitățile vor continua și (astăzi), ultima zi a campaniei, în școlile din comunele Bolotești și Vidra.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 19 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here