ULTIMA ORĂ! FOTO! Acțiune a polițiștilor în gările Focșani, Mărășești și Adjud; UPDATE!

0
1961

„CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE CFR

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. La nivelul județului Vrancea, timp de 4 ore, peste 20 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 3 de stații de cale ferată (Focșani, Mărășești și Adjud). Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

UPDATE!

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. La nivelul județului Vrancea, în urma activităților desfășurate, polițiștii de la transporturi au legitimat 33 de persoane şi au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale (în valoare de peste 1.200 de lei), majoritatea la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au controlat, în zona gărilor, 17 autoturisme şi au aplicat, în baza O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 10 sancţiuni contravenționale (majoritatea pentru opriri/staţionări neregulamentare). Valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri depășește 2.500 de lei.

Poliţiştii de ordine publică au legitimat şi au verificat în bazele de date 8 persoane şi au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale (în valoare totală de 150 de lei), una la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială și una la O.U.G. 97/2005.

 

Text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 18 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here