Box – Cătălin Paraschiveanu va fi în premieră în ring într-un meci oficial la Londra!

0
105
  • Sâmbătă, 21 septembrie, campionul de la Focșani, cu 18 victorii din 19 partide, va boxa în compania londonezului Steve Goodwin

Cătălin Paraschiveanu, multiplul campion de box al României, câștigător al Centurii World Boxing Mediterranean Super Middleweight, din 2014 în circuitul profesionist, va urca în premieră într-un meci oficial pe un ring din Marea Britanie. Cătălin a mai fost foarte aproape să boxeze la Londra în urmă cu mai bine de un an, dar din motive independente de el debutul său în capitala Marii Britanii a fost amânat.

Nu a luptat în Anglia, a făcut-o, însă la el în țară, la Timișoara, în ”Noaptea Spartanilor”, gală care a avut loc la 28 iunie acest an când l-a învins după mai puțin de două runde, printr-un spectaculos knock-out, pe Ionuț Trandafir Ilie.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19:00, la York Hall, Bethnal Green, Old Ford Road, Cătălin Paraschivenu se va afla față în față cu Jordan Grannum, alias ‘The Brown Eagle’, un boxer născut și crescut la Londra și care și-a început cariera la profesioniști în 2015. Boxerul britanic are în palmersul de profesionist, conform BoxRec 5 victorii, 58 înfrângeri și două meciuri terminate la egalitate. Tot Box Rec spune că boxerul de la Focșani are 18 meciuri câștigate și unul, pierdut.

Cătălin, stilist curat, stângaci spectaculos și eficient, care are la profesioniști cinci meciuri câștigate prin ko, va lupta, ca de fiecare dată pentru a termina învingător!

În una dintre postările de pe pagina sa de facebook, Cătălin a scris recent: ”Pe 21 septembrie vă aștept în număr cât mai mare să mă susțineți. Evenimentul va avea loc la York Hall, Bethnal Green, 5-15 Old Ford Road, London E2 9PJ unde voi susține cel de-al 19-lea meci din carieră. Biletele pot fi achiziționate contactându-mă direct pe pagina mea de Facebook/ messenger sau la nr. de telefon: 07537 970796”.

Monitorul de Vrancea îi este alături tot ca de fiecare dată, cu încredințarea că va adăuda încă o victorie palmaresului său excepțional – la amatori, apoi la profesioniști unde a fost învins o singură dată, de o decizie aberantă a abitrilor nu de adversarul din ring!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here